Wil je graag je hond trainen maar is jouw hond snel overprikkeld of is hij onzeker, blaft hij tegen andere honden, gaat hij achter fietsers aan of is hij erg bang voor heel veel dingen? Jouw hond elke week meenemen naar een groeps cursus is dan vaak niet zo’n goed idee. De hond is dan zo overprikkeld en bang dat er geen training meer kan plaatsvinden. In deze gedragsbegeleiding waarbij ik of bij jou thuis kom of waar we in de binnen locatie in Almere Haven trainen gaan we daarmee aan de slag. In deze begeleiding gaan we werken aan een goede band zodat je samen met je hond een team gaat worden. Deze gedragsbegeleiding is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Na de gedragsbegeleiding kan na overleg de Everyday life BASIC training gevolgd worden.

Nadat we een intake/ kennismakingsgesprek hebben gehad en ik een beeld heb gekregen van jouw hond en het gedrag waar ik jou in ga begeleiden gaan we in een rustige omgeving aan de slag. Dit kan bij jou thuis of in onze binnen locatie in Almere Haven zijn. Beheersing van jou en je hond zal als een rode draad door de training lopen. Ik ga je leren dat door rust, sturing, begrenzen en belonen je je hond, en jezelf, door moeilijke situaties heen kan loodsen. Door jouw hond te ondertitelen leer je wat jouw hond nou eigenlijk allemaal verteld dmv zijn lichaamstaal. Zodat je jouw hond leert lezen en je daardoor goed leert inspringen op die situaties die jouw hond moeilijk vindt.

Alles gaat in goed overleg. Tijdens de begeleidingen kunnen we contact hebben via whatsapp. Je mag dan al je vragen stellen maar ook even bevestiging vragen en natuurlijk je trainingservaringen met me delen!  Maar niks moet. Als er tussen de begeleidingen door extra oefeningen nodig zijn kunnen er video’s opgestuurd worden met uitleg over een nieuwe oefening.

Voor trainingen die in Almere worden gegeven rekenen we geen reiskostenvergoeding. Voor Lelystad, Huizen, Laren, Naarden of Bussum wordt €0,25 per kilometer gerekend. Eventuele parkeerkosten worden berekend.

Onderdelen die aan bod kunnen komen zijn:

Zelfbeheersings oefeningen

Lopen aan de ontspannen lijn en contact

Aandachts oefeningen

Hierkomen

Omgang met andere honden

Hersenwerkjes

Omgang met mensen

Omgaan met fietsers, auto’s, joggers etc

Leren loslopen

Schrijf je nu in voor deze privé begeleiding

inschrijven