Heb je een hond die uitvalt naar andere honden, katten, fietsers, auto’s, mensen en nog veel meer prikkels?

Dat is heel naar voor jou als baasje maar ook voor je hond. Ik kan je helpen om weer samen fijn te kunnen wandelen!

Het belangrijkste is om jouw hond te gaan leren om ipv uit te vallen contact met jou te maken. Zodat je vanuit daaruit hem met commando’s kan leren andere honden/prikkels te negeren. Hiervoor heb ik het trainings programma

“In contact met je hond” 

Dit programma bestaat uit;

– Een intake waarvoor ik naar jou toe kom om alles goed door te spreken. En je al de eerste tips en handvatten krijgt.

– 4 lessen waarvan 2 lessen van 30 minuten bij mij in de Hondenschool en 2 lessen van een uur op verschillende locaties.

De trainingssessies beginnen bij mij op de Hondenschool zonder heel veel prikkels. Zo kunnen we de hond eerst leren om uit zichzelf contact te maken. 

We gaan steeds meer prikkels toevoegen om het niveau steeds een beetje moeilijker te maken. Tussen de trainingen bij mij is het de bedoeling dat je thuis ook veel gaat oefenen en krijg je opdrachten mee om hiermee aan de slag te gaan. In de laatste 2 trainingen van een uur is er de mogelijkheid om met 1 of meerdere van mijn honden erbij te oefenen. Dit kan alleen als jouw hond hier ook aan toe is. Dit zullen we samen bespreken.

Het gehele programma is inclusief tussentijdse coaching via Whatsapp.

De kosten voor het programma

“in contact met je hond” zijn €220.

De trainingen kunnen plaatsvinden op;

Woensdag ochtend 9:30 of 10:00

Dinsdag en donderdag tot 15:00

 

Valt je hond niet uit maar ervaar je andere gedrags problemen met je hond? Ook dan kan ik je helpen! 

Nadat we contact met elkaar gehad hebben kom ik voor een intake naar jou toe. We spreken alles goed door en kijken of en hoe we een trainingsplan gaan opstellen. Het trainingsplan bestaat uit 3 lessen van 30 minuten.

Nadat we de intake hebben gehad en ik een beeld heb gekregen van jouw hond en het gedrag waar ik jou in ga begeleiden gaan we in een rustige omgeving aan de slag. Dit kan bij jou thuis of in onze binnen locatie in Almere Haven zijn. Beheersing van jou en je hond zal als een rode draad door de training lopen. Ik ga je leren dat door rust, sturing, begrenzen en belonen je je hond, en jezelf, door moeilijke situaties heen kan loodsen. Door jouw hond te ondertitelen leer je wat jouw hond nou eigenlijk allemaal verteld dmv zijn lichaamstaal. Zodat je jouw hond leert lezen en je daardoor goed leert inspringen op die situaties die jouw hond moeilijk vindt.

Alles gaat in goed overleg. Tijdens de begeleidingen kunnen we contact hebben via whatsapp. Je mag dan al je vragen stellen maar ook even bevestiging vragen en natuurlijk je trainingservaringen met me delen!  Maar niks moet. Als er tussen de begeleidingen door extra oefeningen nodig zijn kunnen er video’s opgestuurd worden met uitleg over een nieuwe oefening.

De kosten voor dit traject zijn €145

De trainingen kunnen plaatsvinden op;

Woensdag ochtend 9:30 of 10:00

Dinsdag en donderdag tot 15:00

Voor trainingen die in Almere, Huizen of Muiderberg worden gegeven rekenen we geen reiskostenvergoeding. Voor Lelystad, Laren, Naarden, Bussum of verder wordt €0,35 per kilometer gerekend. Eventuele parkeerkosten worden berekend.

Onderdelen die aan bod kunnen komen zijn:

Zelfbeheersings oefeningen

Lopen aan de ontspannen lijn en contact

Aandachts oefeningen

Hierkomen

Omgang met andere honden

Hersenwerkjes

Omgang met mensen

Omgaan met fietsers, auto’s, joggers etc

Leren loslopen

Schrijf je nu in voor deze privé begeleiding

inschrijven