Everyday life hondentraining

Everyday life hondentraining maakt Hondenschool Fenna anders dan andere hondenscholen.

In onze Everyday life cursus maken we geen onderscheid in puppen, jonge honden of volwassen honden. In deze lessen leren honden van alle leeftijden en rassen om te gaan met alle prikkels die we in het dagelijks leven tegenkomen.

Wij hebben geen groot omheind veld, mooie verlichting, veel groepen die naast elkaar trainen, behendigheidsbaan etc.

Maar wat hebben we wel?!
Wij hebben echt alles wat je maar in het dagelijkse leven tegen kan komen.
Zo kunt u denken aan;

Mensen, honden, fietsers, winkelwagentjes, paarden, brommers, kinderwagens, katten, vogels, hardlopers, kinderen, en ga nog maar even door! Daarbij gebruiken we de straatverlichting tijdens de avondtrainingen.

Omdat we elke week op wisselende locaties trainen kunnen we nooit voorspellen wat er gaat gebeuren. Wij leren u hoe u uw hond kan begeleiden in onverwachte situaties.

Elke training leert u weer een beetje meer om samen een band op te bouwen met uw hond en krijgt u handvatten die u thuis bij het uitlaten of als u ergens met uw hond heengaat kunt gebruiken. Zo kunt u met een gerust hart uw trouwe viervoeter meenemen en kunnen ook andere mensen genieten van de band die jullie samen hebben.

De everyday life trainingen kunt u met het hele gezin volgen en worden in kleine groepen van maximaal 6 cursisten gegeven. De cursus wordt afgesloten met een certificaat.

 

Everyday life gehoorzame hond trainingen

Nadat u de Everyday life training heeft gedaan kan het zijn dat u en uw hond toe zijn aan meer uitdagingen. In de gehoorzame hond trainingen gaan we dan ook aan de slag met commando’s.

De volgende commando’s en oefeningen zullen aan bod komen:

– hierkomen

– blijven en wachten

– terug plaats

– naast en voet

– zit, af, volgen

– hond-hond en hond-mens

– spelen en loslaten

 

Ook deze trainingen zijn elke week op een andere locatie. Zo leert uw hond alle commando’s op te volgen ondanks dat er veel afleidingen zijn.

 

Schrijf je nu in voor onze cursus

er zijn nog een paar plaatsen vrij

inschrijven